- AdminCP
- Oyun İçi Nick
- [GM] Asgard
Değerli Silkroad Online Topluluğu,
JollyGame Bahamut sunucumuzun açılış tarihini 16 Ekim 2026 Cuma günü, saat 21:00 olarak planlamış bulunuyoruz.
Açılışa kadar oyun sistemleri, özellikler ve sunucumuzla ilgili tüm detaylı bilgilendirmeler, forum.jollygame.org adresinde, bSilkroad bölümü altında açılacak özel başlıklar üzerinden paylaşılacaktır.
Alışılmışın dışında, standart bir tanıtım süreci yerine; güncel, doğru ve detaylı bilgilerin doğrudan forumumuz üzerinden oyuncularımıza ulaştırılmasını hedefliyoruz. Forumda yayımlanan tüm önemli duyurular aynı zamanda Facebook, Instagram ve Discord kanallarımız üzerinden de paylaşılacaktır.
Resmî İletişim Kanallarımız
Discord kanalımız, forumumuzun ardından topluluğumuzla iletişim açısından en önemli platformlarımızdan biridir. Türkiye'de Discord erişiminde zaman zaman yaşanabilen kısıtlamaların farkında olmakla birlikte, erişim sağlayabilen tüm oyuncularımızı Discord topluluğumuza katılmaya davet ediyoruz.
Önemli bir hususu özellikle belirtmek isteriz:
Yönetim ekibimiz, Facebook, Instagram veya Discord üzerinden oyuncularımıza bireysel ya da özel mesaj yoluyla iletişim kurmamaktadır. JollyGame adına size özel mesaj gönderen kişiler olması durumunda, bu kişilerin dolandırıcılık amacı taşıyabileceğini göz önünde bulundurunuz.
Resmî iletişim kanallarımız yalnızca:
forum.jollygame.org
JollyGame web sitesi üzerindeki Ticket sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu uygulamanın temel amacı, tüm oyuncularımıza karşı eşit, şeffaf ve tutarlı bir yönetim anlayışı sağlamaktır.
Oyun İçi Silk Satın Alımı
Oyun içi Silk ihtiyaçlarınız için Hipopotamya ve MaxiGame sponsorlarımızın aracılığını kullanabilir, güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
Güvenlik Altyapımız (Guard)
Mevcut guard altyapımızın, gelişen Silkroad Online düzeninin oldukça gerisinde kaldığının farkındayız; aradan geçen yaklaşık 6 yıllık süreçte bu alanda ciddi bir gelişim yaşandı. Bu nedenle sunucumuzda, piyasada kendisini daha önceden kanıtlamış ve birçok oyun altyapısına ev sahipliği yapan MaxiGuard Filter kullanılacaktır. MaxiGuard Filter'ı tercih etme amaçlarımızın başında, daima güncel kalabilmesi ve stabil bir şekilde yoluna devam edebilmesi gelmektedir.
JollyGame Ekibi Hakkında
Bazı oyuncularımız tarafından yöneltilen "Gerçekten eski JollyGame ekibi misiniz?" sorusuna da açıklık getirmek isteriz.
Evet. Bizler, geçmişte uzun yıllar boyunca JollyGame çatısı altında sizlerle birlikte güzel bir oyun deneyimi yaşamış olan ekibiz.
Geçmiş dönemde kullandığımız platform ve altyapı artık ekibimizin kontrolünde bulunmamaktadır. Bu nedenle JollyGame olarak, JollyGame.org çatısı altında tamamen bağımsız, yeni ve kendi kontrolümüzde olan altyapımızla yolumuza devam ediyoruz.
Bahamut Sunucusu
Bahamut sunucumuz, geçmişte oynadığınız bSilkroad deneyimini mümkün olduğunca aynı şekilde yaşatmak amacıyla hazırlanmıştır.
Oyunun temel yapısı ve dinamikleri büyük ölçüde geçmişteki deneyimle aynı tutulmuştur. Bununla birlikte, geçmişte tespit edilen bazı hataların giderilmesi ve günümüz sistemlerine uyum sağlanabilmesi amacıyla sınırlı sayıda yenilik ve düzenleme yapılmıştır. Bu kapsamda gerçekleştirilen ve gelecekte yapılabilecek geliştirmelerde, oyuncu topluluğumuzun geri bildirimleri bizim için önemli bir referans olacaktır.
Yönetim Kadromuz
GM Asgard, GM Odin, GM Hestia, GM Niferin
Eşit ve Şeffaf Yönetim Anlayışı
JollyGame olarak, tüm oyuncularımıza karşı eşit ve adil bir yönetim anlayışını esas alıyoruz. Oyun ve topluluk kurallarımız istisnasız olarak tüm oyuncular için geçerlidir. Guild Master olmak, yüksek harcama yapmak veya herhangi bir başka statüye sahip olmak, hiçbir oyuncuya kurallar karşısında ayrıcalık sağlamaz.
Amacımız; herkes için güvenilir, düzenli ve keyifli bir oyun ortamı oluşturmak ve topluluğumuzla birlikte uzun soluklu, güzel bir dönem geçirmektir.
16 Ekim 2026 Cuma günü saat 21:00'de Bahamut'ta görüşmek üzere.
JollyGame Ekibi
JollyGame Ekibi
Son düzenleme: